محصولاتی که دارای عبارت 'ترجمه-مقاله-اثر-فشار-بالایی-همگن-(hph)-بر-خواص-رئولوژیکی-آب-گوجه-فرنگی-2' هستند
فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارتی است که به طور گسترده ای است که به عنوان یک مورد جزئی مطالعه شده و جایگزین برای روش حرارتی در مواد غذایی است اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها بطور گسترده ای مورد مطالعه است تنها چند اثر در تحقیقات گذشته بر روی تغییر است فیزیک و شیمیایی وجود دارد که به روش (HPH) بوده بویژه آنهایی که رابطه با خواص رئولوژیکی
دسته بندی محصولات