ترجمه-مقاله-اثر-فشار-بالایی-همگن-(hph)-بر-خواص-رئولوژیکی-آب-گوجه-فرنگی-2

محصولاتی که دارای عبارت 'ترجمه-مقاله-اثر-فشار-بالایی-همگن-(hph)-بر-خواص-رئولوژیکی-آب-گوجه-فرنگی-2' هستند

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 2

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارتی است که به طور گسترده ای است که به عنوان یک مورد جزئی مطالعه شده و جایگزین برای روش حرارتی در مواد غذایی است اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها بطور گسترده ای مورد مطالعه است تنها چند اثر در تحقیقات گذشته بر روی تغییر است فیزیک و شیمیایی وجود دارد که به روش (HPH) بوده بویژه آنهایی که رابطه با خواص رئولوژیکی

محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی